Over mij

Tijdens mijn opleiding en in mijn werk heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in de woningbouw. Na mijn praktische opleiding bouwkunde heb ik de opleiding  HBO bouwkunde gedaan. Ik heb bij diverse architectenbureaus gewerkt, eerst als tekenaar en daarna als projectleider. Naast mijn werk heb ik altijd geklust en meubels gemaakt.

In 2016 heb ik mijn eigen bedrijf op gericht, Dick Wisselink Klus en timmerbedrijf.

Ik doe allerhande klussen betreffende onderhoud en opknappen in en rondom de woning, het leggen van een laminaatvloer, schilderwerk binnen en buiten, het timmeren van een kast op maat, overig timmerwerk zoals scheidingswanden, het in elkaar zetten van Ikea meubels tot het ophangen van schilderijen en lampen en het aanpassen van elektra en waterleidingen.

Niet iedere klus is even groot. Soms heeft u in uw woning gewoon heel wat kleine klusjes liggen die gedaan moeten worden maar waar u zelf de behendigheid of tijd niet voor heeft. In dat geval kunt u ook bij mij terecht.

Om een klus goed te kunnen uitvoeren is duidelijk overleg, aandacht voor de wensen van de klant en het bedenken van creatieve oplossingen voor u en voor mijn belangrijk. Goede service en duurzaamheid zijn kenmerkend voor mijn werkwijze.